18 Şubat 2014 Salı

Yeni Nesil Telefon Kılıfı


Yeni nesil akıllı telefonlar artık yer yanımızı sardı. Herkesin elinde artık bu yeni telefonlar var. İş hayatındakilerin maillerini okuduğu, birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayan, kiminin oyun oynadığı, kimilerinin görüntülü görüşme yaptığı yeni telefonlar artık herkeste var.


Özellikle iş hayatımızda çok işe yarıyor. Firmalarla veya yöneticilerimizle anında iletişim kurmamızı sağlayan ve yazıları, grafikleri anında indirip inceleyebileceğimiz bir teknolojiye sahibiz artık. Acil bir mail cevaplamak gerektiğinde artık bilgisayar taşımamıza gerek kalmadı. Basit bir 3g veya wireless bağlantısı yeterli. Otobüslerde, trenlerde, metroda  canımız sıkıldığında e-kitap okuyabiliyoruz. İndirdiğimiz kitapları telefonumuza kurup ekranda okuma teknolojisi belki de gelecekte kitapları raflardan kaldırabilir. Pek çok kişi de oyun amaçlı akıllı telefonları kullanıyor. Yeni çıkan oyunlar bir anda milyonlarca kişinin sürekli yanlarında bulundurduğu bir aletin içinde oluyor ve anında oyun oynayabilecek fırsat bulduklarında oynuyorlar.
Sadece telefonlar değil, yeni nesil telefonlar sayesinde telefonkılıfı gibi farklı ve yeni sektörler de oluştu. Özellikle aynı cins telefonları kullanan kişiler artık tarzlarını telefon kılıfı ile göstermeye başladı. Yani telefon kılıfı bir açıdan da kişiliğimizi yansıtan bir araç oldu. Çünkü aynı modellerin cirit attığı telefon sektöründe farklılıkların ortaya çıkması, kişilerin tarzlarını gösterebilmesine olanak sağlıyor.


Telefon kılıfı alırken ilk başlarda dikkat etmemiz gereken konular vardır. Kimisi  2 tarafı da kapalı kılıfları tercih ediyor kimileri ise tek tarafı kapalı olanları. Önemli olan hem kullanım rahatlığı sağlaması hem de görünüşünün sizi tatmin etmesi. Telefonun masada, cebinizde veya yere düştüğünde hasar almasını engelleyebilecek kapaklar kullanılması da çok önemli. Telefon kılıfı seçeneklerini biraz daha fazla detaylı inceleyip ona göre karar vermekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder